Skip to main content

Licitație pentru RNLI cu motociclete Triumph semnate de Daniel Craig

Triumph Tiger 900 Bond Edition with RNLI
Evenimente Triumph Motorcycles 21st aug. 2024

Două motociclete Triumph Bond Edition unice, ambele semnate de mână și deținute de actorul hollywoodian Daniel Craig, vor fi vândute prin licitație pentru a sprijini RNLI (Royal National Lifeboat Institution), care își sărbătorește cea de a 200-a aniversare în 2024.  Inspirate de motocicletele care au apărut în cel de-al 25-lea film cu James Bond, No Time To Die, exemplarele Scrambler 1200 Bond Edition cu numărul #003/250 și Tiger 900 Bond Edition cu numărul #001/250 vor fi scoase la licitație împreună cu ocazia de a pilota cu coordonatorul cascadoriilor din filmele Bond, Lee Morrison, și cu dublura pentru cascadorii a lui Bond 007, Paul Edmondson.

 

Triumph Bond Edition bikes series of images
RNLI with Triumph Scrambler 1200 and Tiger 900 Bond Edition

RNLI

Institutul național regal al bărcilor de salvare (Royal National Lifeboat Institution sau RNLI) este organizația caritabilă care salvează vieți pe mare. Echipajele voluntare de bărci de salvare asigură un serviciu de salvare 24 de ore din 24 în Regatul Unit și Irlanda, iar salvamarii lor sezonieri patrulează pe plajele aglomerate. Echipajele și salvamarii RNLI au salvat peste 146 000 de vieți din 1824 încoace. 

 

 

LICITAȚIA

Licitația acestor două motociclete incredibile cu o proveniență unică se va desfășura prin intermediul Bonhams|Cars Motorcycles la Classic Motorcycle Mechanics Show pe 12 și 13 octombrie 2024 în Staffordshire (Regatul Unit).

Nu numai că ofertanții câștigători vor obține modelul #003/250 Scrambler 1200 Bond Edition și modelul #001/250 Tiger 900 Bond Edition (oferite în loturi separate), dar ambele motociclete vor fi semnate manual de Daniel Craig pe fiecare parte.  Acestea vor fi vândute împreună cu documentele originale V5C care poartă numele lui Daniel Craig, precum și cu un certificat de autenticitate semnat atât de Daniel Craig, cât și de directorul general al Triumph Motorcycles, Nick Bloor.

Fiecare lot include de asemenea o experiență de pilotaj la Triumph Adventure Experience din Țara Galilor, Marea Britanie, împreună cu Lee Morrison, coordonatorul cascadoriilor James Bond, și dublura pentru cascadorii Paul Edmondson.


Daniel Craig a declarat: „RNLI a fost aproape de sufletul meu toată viața, de când am crescut în apropierea stației RNLI din Hoylake. Am amintiri incredibile când am ieșit pe apă cu echipajul RNLI la Ramsgate pentru a experimenta personal cum este să faci parte din organizația care a salvat peste 146 000 de vieți de la înființarea sa în urmă cu peste 200 de ani. Sunt onorat și extrem de mândru să sprijin RNLI și sper ca licitația motocicletelor în ediție limitată Triumph Bond să se dovedească populară. Experiența de pilotaj cu Lee Morrison și Paul Edmondson adaugă loturilor o altă dinamică unică și fascinantă. Am lucrat cu Lee la Casino Royale, și până la No Time To Die; oportunitatea nu trebuie ratată și va ajuta la strângerea de fonduri pentru cauza salvării de vieți care este RNLI.”

 Licitația organizată de Bonhams|Cars Motorcycles la Classic Motorcycle Mechanics Show pe 12 și 13 octombrie 2024 în Staffordshire va avea de asemenea capacitatea de a accepta oferte online sau telefonice, făcând din aceasta un eveniment cu adevărat global.

Pas

Vreau să fiu la curent

Completați adresa dvs. de email mai jos și vă vom ține la curent cu conținut nou și relevant despre motocicletele Triumph, direct în căsuța dvs. de email.

Termeni și condiții

Ne luăm foarte în serios responsabilitățile legate de datele personale. Triumph a respectat întotdeauna și va continua să respecte datele pe care le deținem despre dvs.

Descoperiți etichetele de articole